Please download Java(tm).

Triatlonfeberen rammer Karrebæksminde

Karrebæksminde bliver værtsby for triatlonstævnet ”KarrebæksmindeTriatlon” på Grundlovsdag den 5. juni.

500 deltagere er allerede tilmeldt stævnet, der bliver skudt i gang på Enøs populære strand ”Fluepapiret” kl. 12.00.
Distancen er en kvart jernmand, dvs. alle deltagerne skal svømme 950m, cykle 45km og løbe 10.5km.Det er første gang, at der afholdes et triatlonstævne i byen.

ILDSJÆLE STÅR BAG
Omdrejningspunktet for stævnet bliver strækningen mellem Pandekagehuset og Enø Bageri. Når triatleterne har tilbagelagt de 950m svømning i vandet ud for Fluepapiret, løber de over Græshoppen og henter deres cykler ved Pandekagehuset, hvor der vil være ”transition zone.” Cykelruten går ud af Kirkebakken og to gange rundt på vejene ved Spjellerup og Menstrup inden deltagerne vender tilbage til ”transitionzonen.” Når cykelskoene er skiftet ud med løbeskoene skal deltagerne et godt stykke ud på Enø inden turen går tilbage til målstregen foran Enø Bageri. Løberuten skal gennemløbes to gange, og giver derfor publikum rig mulighed for at heppe på deres favorit. Stævnet er arrangeret af en flok ildsjæle med rødder i Næstved og Karrebæksminde, der selv dyrker triatlon i fritiden.

STOR ERFARING
I spidsen for stævnet er Nicholas Sroczynski, der er vokset op i Næstved. Han været med til at arrangere flere triatlonstævner, herunder KMDIronman Copenhagen 2013, som kronprinsen deltog i, samt forløberen til KMD IRONMAN Kronborg, Go Epic 2013.
-Sidste sommer var et par venner og jeg nede og svømme ved Enø. På vej op til parkeringspladsen talte vi om, hvor perfekt området omkring Græshoppen ville være et triatlonstævne. Og så gik vi ellers bare i gang med at planlægge ruter, indhente tilladelser og finde sponsorer, fortæller Nicholas Sroczynski, der har gennemført både halve og hele jernmandstævner i Danmark og udlandet.

EN FED OPLEVELSE
-Interessen for stævnet har været helt overvældende og opbakningen fra byen, havnen, kommunen og de lokale virksomheder er helt fantastisk. Det er vi meget taknemmelige for. Målet er at give triatleterne, publikum og beboerne i området en fed oplevelse.


20150513 - 11:10

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden