Please download Java(tm).

Unik trio giver koncertI Karrebæk Kirke

Harpe, hang og basklarinet. Tre smukt klingende instrumenter mødes og et eventyrligt univers opstår. Tiden står stille og forsvinder ind i klange af en anden verden, og dog er de tre instrumenter til stede, lige her og nu, i legen med melodier og tonesprog, i improviserende satser, men også med genkendelige temaer. Instrumenterne bliver betjent af Benjamin Barfor, Anja Præst og Anette Gøl. Hvis du mener, det er noget for dig, så tag med på en rejse, der er begyndt.

EN ÆDELSTEN
En unik trio, Zafir, er født, hvor folkemusik, klassisk og jazz blander sig i en fabulerende verden, som er meditativ, rytmisk og legende.-Zafir (Safir) er navnet på en ædelsten, som bl.a. symboliserer kreativitet og hjælper til med at tænke abstrakt i situationer, hvor der kræves en mere kreativ løsning, påpeger medlemmerne i trioen Zafir. -Det synes vi giver et meget godt billede af vores måde at arbejde på.

ALSIDIGE MUSIKERE
Søndag den 28. januar kl. 16.00 giver de smagsprøver på deres righoldige repertoire i Karrebæk Kirke søndag d.28.januar kl.16.00, og som gæst kan man få denne oplevelse for 50,-kr.

Benjamin Barfod spiller på hang og div. percussion. Han er autodidakt percussionist. Har studeret indisk klassisk musik hos Hamid Khan. Har spillet solokoncerter i Danmark, Indien, Frankrig og Ghana.  Er en af de få musikere i Danmark, som mestrer instrumentet hang. 

Anja Præst Mikkelsen blæser basklarinet. Uddannet folkemusiker fra Det Fynske Musikkonservatorium. Spiller i mange forskellige sammenhænge, dog flest koncerter med folkemusikbandet Phønix, som har spillet på utallige spillesteder og festivaler i både ind- og udland.

Anette Gøl tager sig af de mange strenge på harpen. Uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og med solisteksamen fra Ecole Normale de Paris.  Har spillet i diverse sammenhænge: Symfoniorkestre, kammerensembler inden for klassisk og rytmisk musik i både ind- og udland.   


20180104 10:00

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden