Please download Java(tm).

Vejret drillede Karrebæksminde Havnefestivl

Det var en stor overraskelse for alle, at Næstved Garden pludselig dukkede op til den 5. Havnefestival i "nyere tid" i Karrebæksminde.
Fra Mikkelhøj, hvor gardens leder Niels Andreasen bor, gik turen ned gennem Rønhave Parkvej til havneområdet, hvor garden fornøjede både store og små med fejende marchmusik. Et rigtig godt initiativ.

FYLDTE RESTARANTER
Idag søndag er det ved at være slut, efter et par dage med musik, masser af vandleg i kanalen, bagagerums- og loppemarked, fyrværkeri og meget andet.

Der har været fyldt godt op på fiskerlejets restauranter, hvorfra gæsterne til tider har kunnet kigge ud på de drilske regnbyer, der gjorde gader og stræder mennesketomme.

KOMMET FOR AT BLIVE
En af initiativtarerne til arrangementet, malermester Jørn Johansen, Næstved, der også er formand for Karrebæk- Karrebæksminde Erhvervsforening, udtalte forleden til medierne, at Karrebæksminde Havnefestival var kommet for at blive, og det er der mange, der er vældig glade for.Men der er stadig plads til forbedringer. Måske skulle arrangørerne bruge lige så megen energi og penge på aktiviteter ude omkring i området, som de bruger til vandsjov i kanalen, så Karrebæksminde Havnefestival til næste år bliver endnu bredere og bedre.


20160626 12:12

 


 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden