Please download Java(tm).

Veterantræf når Belli og Reimar gi´r den gas!

Stemmen er måske blevet lidt mere rusten, men blinket i øjet og glæden ved musikken er der stadig, når Peter Belli, der netop har rundet de 72 år, går på scenen Sct. Hans aften i Karrebæksminde.

Det gør han sammen med Johnny Reimar, der også må betegnes som en veteran, Bobo Moreno, Kirsten Siggaard, Carsten Knudsen fra De Nattergale og Bassim når de Sct. Hans aften sparker Fællessang på Charlie direkte ud i æteren til hele landet.

KAN IKKE BLIVE BEDRE
Det er 4. år i træk, at Reimar vælger Karrebæksminde til Sct. Hans-showet.
-Det er jo et fantastisk sted og en fantastisk fest. Omgivelserne er så smukke. Publikum og lokalbefolkningen er så venlige og de erhvervsdrivende bakker op om showet på en utrolig dejlig måde, så det kan simpelthen ikke blive bedre, påpeger Johnny Reimar overfor karrebaeksminde.dk.

6.000 GRATIS LODSEDLER
-Et sådant arrangement kan naturligvis kun lade sig gøre, fordi et stort antal sponsorer fra nær og fjern bakker op om dette store show, der som bekendt løber af stablen for 4. gang i træk fra Karrebæksminde, siger Ulla Pedersen.

-Denne støtte gør det muligt at give en masse mennesker en stor gratis-oplevelser i Karrebæksminde og overskuddet ved arrangementet går ubeskåret til Karrebæk Idrætsforenings Fodboldvenner, der bruger pengene på arbejdet i klubbens ungdomsafdeling.

I forbindelse med showet, har Ulla Pedersen fået trykt 6.000 gratis lodsedler, hvor der udtrækkes to hovedgevinster og 60 ”sidegevinster” på endetallene. Vindernumrene offentliggøres fra den 25. juni 2015 på www.karrebaeksminde.dk  og kan afhentes indtil søndag den 2. august på ”Kanalkroen”, Gl. Brovej 20, Karrebæksminde

Arrangementet transmitteres live den 23. juni fra kl. 20.45 og slutter med båltale, Sct. Hans bål og festfyrværkeri. Men hvorfor se det i TV, når man kan være en del af det i Karrebæksminde?


20150614 12:56

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden