Please download Java(tm).

Vi mangler sommerhuse i Karrebæksminde

Det er godt nok noget af en melding, når man tænker på, hvor mange der i forvejen findes i området, men når udtalelsen komme fra Carsten Gieseler, der til daglig passer Næstved Turistforenings kontor i Alléen 33, så for bemærkningen en helt andet mening.
-Vi kunne nemlig godt bruge en hel del flere sommerhuse til udlejning, forklarer han.

-Der er pæn belægning på de huse vi kan råde over i forvejen. Nogle sælger naturligvis bedre end andre, men vi kunne godt tænke os at have et endnu større udvalg til de mange kunder, der gerne vil gæste Karrebæksminde i mere end en dag.

ÅBENT ÅRET RUNDT
Igennem flere år har de erhvervsdrivende i Karrebæksminde forsøgt at udvide den korte sommersæson, dog uden større succes, men der arbejdes stadig på projektet.

Hertil siger formanden for Næstved Turistforening, Georg Bentzen.
-Næstved Turistforening har, som deres bidrag til at forøge og forlænge sæsonen i Karrebæksminde, besluttet at holde åbent på kontoret i Alleen 33 hele året, hvor Carsten Gieseler tager sig af den personlige betjening af både sommerhusudlejere, turister og andre, der har brug for turistinformationer.

I Næstved Turistforening tror man ligeledes på, at den personlige betjening er utrolig vigtig, når det handler om at tilgodese brugernes behov.
-Og så er det vel en naturlig ting, at turister kigger indenfor i et turistkontor for at få råd og vejledning, i stedet for at gå ind på et hotel og spørge i receptionen.
Læs mere på www.naestvedturistforening.dk

Formanden for Næstved Turistforening Georg Bentzen (t.h.) kiggede indenfor hos Carsten Gieseleri Alléen 33 sammen med kasserer Erik Holst.


20170107 07:43

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden