Please download Java(tm).

Vi skal synge med verdens bedste gospelkor


Gospelkoret First Choice skal flyver til New York i morgen tidlig. Mange af deltagerne er fra Karrebæksminde, og de glæder sig utrolig meget til den spændende tur til byen med de høje huse.


Der er lagt op til en oplevelse af de helt store, når det danske gospelkor First Choice i morgen tager til New York. Koret skal nemlig deltage på en stor gospel-workshop hos verdens største og bedste gospelkor, Harlem Gospel Choir, og senere opleve koret ved en udsolgt gospelbrunch i B.B. King Blues Club.-Det er et projekt, som vi startede i koret for godt et år siden, fortæller Maj-britt Saabye Nielsen, der er med i den arbejdsgruppe, der har fået alle tingene på plads.

ONCE IN A LIFETIME
-Korets deltagere betaler selv for turen, men selve workshoppen har vi fået sponseret med hjælp af Kursuscentret Smålandshavet, Nordea-Fonden og SparNord, hvilket vi er utrolig glade for. Uden disse sponsorater ville vi som et almindeligt aftenskolekor, aldrig have haft denne mulighed, der er "once in a lifetime", påpeger Maj-britt Saabye Nielsen.

På selve workshoppen er det sangere og korledere fra Harlem Gospel Choir, der underviser de 28 danske deltagere fra First Choice, og der er sat nogle af de mest kendte gospelsange på programmet, bl.a. ”Oh Happy Day”, som koret naturligvis også har med i deres flotte repertoire.
Under det ugelange ophold i New York skal deltagerne også et smut i teatret på Broadway og et besøg i Den danske Sømandskirke er også med i planen.
Men derudover skal de være rigtige turister i byen med de høje huse.

KONCERTER
Efter hjemkomsten midt i februar, skal koret, der til daglig tæller omkring 65 medlemmer fra store dele af Sjælland, i gang med øveaftenerne. Senere på året den 24. april giver de koncert i Sct. Jørgens Kirke, hvor Hjerteforeningens Lokalkomité i Næstved er arrangør. Det er iøvrigt også i kirken, koret har deres ugentlige øveaftener. Og så må vi så sandelig ikke glmeme sommerkoncerten på Kursuscentret Smålandshavet.


07022014 08:44

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/11 2018 14:17:58
Til forsiden