Please download Java(tm).

Vinterbaderne har gået gennem is og vand

Der var fest på kajen i Karrebæksminde, da vinterbaderne indviede deres sauna- og omklædningslokaler samt den nye stige på kajen ved Græshoppe-broen.
Borgmester Carsten Rasmussen klippede snoren til de dejlige lokaler, og nævnte i sin tale bl.a. at vinterbaderne havde gået gennem is og vand, for at nå deres mål.
Formanden for Karrebæksminde Vinterbadeklub Jens Fladberg roste sin bestyrelse, der havde arbejdet hårdt for at gøre ide til virkelighed. Mange besøg hos andre vinterbadere rundt i landet havde givet en masse gode ideer, som der så var arbejdet videre med.

NAVNEPLADE PÅ HUSET
Huset blev også navngivet "Isfuglen" - et navn som Karna Folman havde indsendt til konkurrencen i sin tid, og den lokale kunstner Bjarne Nilsson havde lavet en flot navnetavle. 
Den populære kunstner sang og spillede naturligvis også "Karrebæksminde-valsen" inden formanden for Næstved Havn Per Sørensen klippede snoren til den nye trappe på kajen.
Og mens broen gik op, gik de første vinterbadere ned.

NYE MEDLEMMER SLAP FOR TILMELDINGSGEBYR
Bagefter var der kaffe og kage til alle de fremmødte, og klubben fik da også et par nye medlemmer på selve dagen, hvor de kunne slippe for et tilmeldingsgebyr på 150 kr. 


05102013 11.32  

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden