Please download Java(tm).

Zumba for alle pengene

Karrebæk I.F. inviterer den 12. oktober til zumbaevent
med Michael Olesen og Steen Lund  fra Vild med Dans.

Hvis du har lyst til at bevæge dig sammen med en masse andre glade mennesker, så var det måske en ide at kigge forbi Karrebækhallen, når Karrebæk I.F. den 12. oktober fra kl. 11.00 holder zumbaevent.

-Zumba er en af de hurtigst voksende fitness former nogensinde. På få år har Zumba indtaget Danmark, og med god grund, for Zumba er fitness og dans på den sjove måde, fortæller Heidi Mørkeberg fra K.I.F.
Zumba er baseret  på latinamerikanske dansetrin og rytmer, feks. fra salsa, cumbia og merenque.

FORBRÆNDER KALORIER
De latinamerikanske rytmer inspirerer til at danse og bevæge sig, ofte så man glemmer at der er tale om fitness og motion. Men man kan let forbrænde mellem 400-800 kalorier på en effektiv Zumba time.

-Et af de helt store trækplastre for Zumba er at man ikke behøver have en partner for at kunne deltage. Og alle kan være med, stor, lille, tyk eller tynd, bare man har lyst til at bevæge sig og have det sjovt, påpeger Heidi Mørkeberg.

VILD MED DANS
Det er lykkedes Karrebæk I.F. at få to deltagere fra Vild Med Dans, nemlig Michael Olesen og Steen Lund til at være med i arrangementet, som sikkert vil trække mange glade mennesker til Karrebækhallen.
Billetter koster 150 kr. og købes ved indgangen, der åbnes kl. 10.30. Børn under 12 år kommer ind for halv pris. Frugt og vand under arrangementet er med i prisen.


20140930 09:18

 

 DET
 SKER
 HER I
KARREBÆKSMINDE

 

 
 
 

140 tons
Så meget vejer kontravægten på den spændende Karrebæksminde-bro.

Den store vægt gør, at der kun skal en ganske lille motor til at hæve og sænke broklappen.
Se mere her

 

Kakao, krigere og sutsko
Ja, det er ikke småting den smukke gule bygning ved broen har været anvendt til.


Læs mere

 

 

Havnene

Hvis man foretrækker at komme sejlende til Karrebæksminde, så er der også mulighed for det, hvad enten man kommer for sejl eller motor.
Havnene tilbyder en masse faciliteter og god service. Indsejlingen finder du her: La: N 55º 10' 30.02" Lo: E 11º 38' 14.72"
Se mere her

 

 

Karrebæksminde - meget mere end et idyllisk fiskerleje
Login Powered by CMSimple Template by Kildall Fotografi Sidst opdateret: 13/10 2018 09:14:16
Til forsiden