Fremhævede nyhederHandelNyheder

Pigerne på første

Når medlemmerne i 4736 Fitness i Karrebæk pludselig finder ud af, at de har muskler, de slet ikke var klar over de havde, så er det måske på tide at gå op på første sal og besøge May Britt og Rie.
De to piger har nemlig indrettet sig i et lille hyggeligt lokale på den nyistandsatte 1.sal, hvor de tilbyder akupunktur, zoneterapi, laserbehandling og massage.

Rie Sivertsen, der til daglig arbejder som lægesekretær på sygehuset i Næstved, var ude og smide et godt tilbud i sognets mange postkasser.
Her reklamerer hun og May Britt Manniche, der arbejder som socialrådgiver i dagtimerne, med “Åbningstilbud” og halv pris på behandlinger i december måned.

Rie flyttede til området for kort tid siden og kontaktede indehaverne af 4736 Fitness, Sofie og Kristian Pedersen, der straks var med på idéen.
-Men det ville måske også være godt med en massør. Kender du en, var spørgsmålet.
Og det gjorde Rie. Hun tog kontakt til May Britt og sammen indrettede de sig i det lille pæne lokale, hvor de kan give forskellige former for behandling.

Rie har mange års erfaring med sine specialer.
May Britt begyndte at masere sin søns ryg. Han lider af en kronisk sygdom, og har uro i rygmuskulaturen. Men med lidt massage kunne May Britt lindre sin dengang 5 år gamle drengs lidelser.
Det bevirkede, at hun fik lyst til at uddanne sig som massør, og det er 11 år siden nu.

Om starten i Karrebæk siger Rie.
-Det er gået over al forventning, og vi har mødt mange søde og rare mennesker.
-Den lille tryksag, som Rie har smidt i postkasserne, har give en masse kunder, men ellers er det brugerne af motionscentret, der snakker sammen om det med venner og bekendte, og det giver nye kunder, fortsætter May Britt.

De to initiativrige piger deles om tiderne, således at Rie har tirsdag, torsdag og fredag, mens May Britt tager mandag, onsdag og lørdag.
-Men vi har begge vores fuldtidsjob, som vi naturligvis først skal tage os af, så derfor er det mest efter fyraften eller på fridage, vi kan behandle har i lokalerne.
-Vi har endnu ikke fået noget fint bookingsystem, så derfor skal vi have en sms, hvorefter vi ringer tilbage og aftaler tid.
SMS’erne skal sendes til May Britt på 42 60 97 95 og Rie på 60 16 02 88.
Det skal måske lige tilføjes, at alle kan bestille tid hos Rie og May Britt, ikke kun medlemmer af “4736 Fitness”.

error: Nej!