ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Skiftende udstillinger på museet

Bodil Rasmussen og Lene Martens udstiller sammen med Anette Strømsholt og Marie Færch.

Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum har sommeren igennem, frem til den 30. august, kunstudstillinger i de hyggelige lokaler.
Det er med skiftende kunstnere og i den kommende uge fra 29. juni til 5. juli, kan gæsterne opleve malerier, billedtæpper og keramik af Bodil Rasmussen, Lene Martens, Marie Færch og Anette Strømsholt.
Der er åbent på museet hver dag fra 11 til 16, og der er fri entre.

http://www.kbm-museum.dk/ findes der yderligere oplysninger om udstillingerne i sommerens løb og om selve museet, der på den nyistandsatte førstesal, har fået indrettet nogle rigtig gode mødelokaler, som foreninger, der har relation til Karrebæk/Karrebæksminde, og som er medlem af museumsforeningen, har mulighed for at leje.

error: Nej!