Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Er en el-cykel noget for dig

Marineevent har i nogle år stået for udlejning af joller, kajakker og SUP board/Paddleboard. Og det nyeste skud på stammen er udlejning af en picknic-båd. Men nu har de også indgået et samarbejde med Brotorvets Cykler om udlejning af almindelige cykler og el-cykler.


Anders Cruckov og Thomas Hansen, mændene bag Marineevent i Karrebæksminde, har svært ved at nå alle de ting de har gang i på døgnets 24 timer. Alligevel kaster de sig stadig ud i nye projekte for at skabe liv og aktiviteter i de lille fiskerleje.

ER EN EL-CYKEL LIGE SAGEN?
Således har Rikke Jensen fra Brotorvets Cykler netop indledt et samarbejde med dem om udlejning af almindelige cykler og el-cykler.
Indtil videre er der kommet 6 almindelige cykler og tre el-cykler, samt tre barnecykler ned til Marine Event, og skulle de vise sig, at der er efterspørgsel på flere cykler, så er Rikke klar til at levere.

-Det er dejligt at kunne cykle rundt i området på veje og stier, og har man overvejet at købe en el-cykel, så er her muligheden for at få den afprøvet på aller bedste vis, ved at leje den over en halv eller hel dag, siger Rikke Jensen.
-På den måde kan man bedre vurdere, om det er noget, der skal investeres i, end hvis man kun triller nogle ganske få meter rundt om cykelhandleres hus.

PICNIC BÅD TIL HELE FAMILIEN
Cyklerne er udstyret med cykelkurv, så der er plads til lidt madpakker og drikkevarer, hvis turen går ud i det blå.
Vil man hellere på bølgen den blå med picnic-kurven, så er det nyeste tiltag hos Anders og Thomas deres nyindkøbte picknic-båd, der er noget af lækker sag, med nedklappelig front, så man kan bade fra den uden at skulle ud og op over rælingen.
-Vi har længe udlejet vores Jack-Pot joller med stor succes, men der er mange, der har efterspurgt en lidt større båd, og den har vi nu, siger Thomas Hansen.

KRÆVER IKKE CERTIFIKAT
Picnicbåden er forsynet med påhængsmotor og 5 liter benzin. Redningsveste følger med.
-Der er plads til 8 personer i båden, og ø-ophold på Rotteøen er naturligvis inkluderet i lejen, fortæller Anders Cruckov, og han fortsætter.
-Der er ikke krav om speedbådscertifikat ved sejlads med picnicbåden, og picnickurven kan man selv købe hos de lokale handlende og tage med på en herlig tur på vandet.
Naturligvis får lejeren en grundig vejledning omkring bådens betjening, sikkerhed ogh søfartsregler, inden der lægges fra land.

Thomas og Anders har lige taget et bord fra Café Fiskerlejet, men i løbet af nogle timer, er der monteret et godt bord i picnic-båden. Båden vil have sin faste plads ved caféen.

 

error: Nej!