Fremhævede nyhederNyheder

Skal du med på sogneudflugt?

Billetsalget til årets sogneudflugt for Karrebæk Sogn er startet.
Skal du med, så kan du købe din billet på telefon 29 92 47 36, hvor Lene Ilnov sidder klar til at modtage din bestilling.

Årets sogneudflugt onsdag den 12. juni går til Roskilde, hvor det nok ikke bliver så meget, vi skal høre om Harald Blåtands kongsgård, der blev anlagt i det 10. århundrede og om Svend Tveskægs udvidelse af byen, men derimod om, hvad vores biskop Ulla Thorbjørn Hansen får tiden til at gå med.

Hun har inviteret inden for på stiftskontoret i Landemodersalen, hvor hun vil fortælle om sine opgaver som biskop for 313 sogne, hvor Karrebæk er et af dem.
Vi har tidligere, inden hun blev biskop, haft besøg til Tirsdagstræf af Ulla, hvor hun fortalte om sine år som feltpræst i nogle af verdens brændpunkter.

Efter mødet med Ulla Thorbjørn Hansen går turen over i Roskilde Domkirke, hvor vi får en god rundvisning på en times tid. Her skal vi bl.a. se de 40 kongegrave og vi kommer på en tidsrejse gennem 800 års arkitekturudvikling, som har sat Nordens første gotiske bygningsværk på UNESCO’s liste.

Efter rundvisningen har vi bestilt frokost til deltagerne i Rådhuskælderen, kun få skridt fra kirken.
Hvis vejret tillader det, bliver der også lige tid til at strække benene lidt på og omkring Stændertorvet og domkirken, inden vi igen kører tilbage til Karrebæk Sogn.


Program

Onsdag den 12. juni 2024
08.00 busafgang fra molen ved 3F-Smålandshavet
08.15 busafgang fra Bethesda, Kirkebakken 5-7
10.00 møde med biskop Ulla Thorbjørn Hansen
11.30 rundvisning i Roskilde Domkirke
13.00 frokost i Rådhuskælderen
ca. 15.30 busafgang mod Karrebæk Sogn
ca. 16.45 ankomst til sognet
Pris pr. person kr. 200,- der dækker transport, møde med biskoppen, rundvisning i domkirken og frokost i Rådhuskælderen.

Til orientering:
Frokosttallerkenen består af karrysild med æg, løg og kapers, hønsesalat med bacon, bladselleri og svampe, lille engelsk bøf af oksemørbrad med bløde løg og surt og 2 slags milde oste med årstidens garniture.
Dertil serveres en vand, et glas øl eller et glas vin.

Sidste frist for tilmelding og køb af billet er den 4. juni.

error: Nej!