Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Gæsterne bruger ventetiden til at hygge sig

Et varieret spisekort med dejlige thailandske retter, en placering med udsigt over Smålandshavet og indsejlingen til Karrebæksminde, og et køkken, hvor maden bliver tilberedt helt fra bunden, mens gæsten venter, det er hovedbestanddelene i Restaurant Ban Chang på molen i Karrebæksminde.

Indehaveren Maneewan Roopsoong står selv i køkkenet samme med to køkkenassistenter og i restauranten er der 5 tjenere til at klare de omkring 140 pladser, som den lyse og venlige restaurant råder over. Heraf godt 70 på den udendørs terrasse med masser af frisk luft.

THAILANDSKE SPECIALITETER
Det var Brian Pierre Kreutzfeldt der åbnede restauranten sammen med Maneewan Roopsoong i påsken 2017, men sidste år mistede hun Brian, og har siden kørt restauranten selv.
Menukortet byder på et par  menuer og et utal af thai-specialiteter, som enten kan nydes i restauranten eller bestilles til take-away.

-Vi har mange stamkunder og familier blandt gæsterne, fortæller Maneewan.
-De kommer og bruger ventetiden på at hygge sig og snakke sammen. Så det er meget sjældent vi bliver spurgt om, hvor maden bliver af. Det var mere i starten, hvor gæsterne måske troede, at vi brugte råvarer, der mere eller mindre var tilberedt på forhånd.

Åbningstiderne i “Elefanthuset” som Ban Chang betyder, er mandag til torsdag fra 16-21 og i weekenderne holder Maneewan åbent fra 12 til 21, så der bliver nok at se til for den energiske dame og hendes ansatte.
Det er også muligt at leje restauranten til f.eks. familie- eller firmafester hele året rundt.

error: Nej!