Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Sankt Hans på havnen

Musik til søs og fed rock på plænen, det er hvad en gruppe initiativrige erhvervsdrivende i Karrebæksminde invitere til, efter TV2/Charlie meddelte, at de ikke kom til Karrebæksminde igen i år.

Programmet starter den 23. juni kl. 13.00 med Mac-K & Friends spiller “Musik på vandet”, først ved Fiskerlejet, en time senere ved Enø Bageri og kl. 15 er turen kommet til Kanalkroen inden musikerne tager turen under broen til Smålandshavet.

BÅL, SANG OG TALE
“Fed Rock”, Danmarks bedste Shubidua-kopi-band, går på scenen kl. 19.30 på “Den grønne Plads” og giver den gas, inden bålet tændes, midsommervisen synges og båltaleren har orden.
Herefter er der igen musik til kl. 22.00. Skulle det blivenødvendigt med lidt fugtigt til ganen, kan det også købes på stedet.

Så selv om der måske ikke vil komme i tusindvis af menneskeer til arrangementet, som det har været tradition de seneste år, så er det et virkelig godt initiativ de handlende har taget.

-Og bliver det en succes første gang har i Karrebæksminde, så er det en tradition, som tidligere restauratør og fagskoleleder Kaj Salling engang så morsomt udtrykte det.

error: Nej!