Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Besparelserne står ikke mål med ulemperne

Det mener lejrchef Ulf Kærup Christensen ikke, og han havde gerne set at reparationen  af broen ville være udskudt en måned.

Ville det have betydet så meget, hvis reparationsarbejdet på Karrebæksmindebroen var blevet udskudt til oktober måned i stedet for at blive gennemført i september, hvor der stadig er mange “sommergæster” i Karrebæksminde, og mens camping- og sejlsæson stadig er i fuld gang.

Næstved Kommune stod fast: Det skulle foregå i september, ellers ville det blive dyrere og meget mere besværligt.
-For vores vedkommende betyder det, at mange af vore gæster rejser hjem i denne weekend, fortæller lejrchef på Enø Camping Ulf Kærup Christensen, der også tidligere har været ude og lufte sin utilfredshed med kommunens valg af måned.

ULF KÆRUP CHRISTENSEN er lejrchef på Enø Camping, der i år har måttet kæmpe på lige fod med alle andre med corona-krisen, men nu også tager en måned med Næstved Kommunes brolukning.

BROBYGGERI PÅ EN MÅNED ER USÆDVANLIGT
-Besparelserne ved at lave broen i september står ikke mål med de ulemper og gener arbejdet giver for rigtig mange mennesker, mener han.
Ulf Christensen har talt med folk, der har forstand på den slags byggeri, og de er enige om, at det sagtens kunne have været udskudt en måned.
-Det var muligt, at der skulle dækkes lidt mere af for vind og vejr, men så havde man samtidig sluppet for dug og fugt. Nu må vi sige farvel til en stor del af vore gæster allerede i denne weekend, og for sejlerne er det også slut med at tage en tur på Smålandshavet og nyde sensommeren.
Og mange giver lejrchefen ret. Det er jo ikke så mange broer, der bliver bygget på en efterårsmåned, så mon ikke det kunnet lade sig gøre? Det mente Næstved Kommune altså ikke.

MANGE TAGER HJEM I WEEKENDEN
-Vi har en hel del ældre campister, og folk der er dårligt gående, og de vil få svært ved at få tingene til at hænge sammen, hvis de skal til at gå fra broen og her ned på campingpladsen, så de har sagt farvel for i år.
Enø Camping råder over 260 pladser, og i foråret vidste de ikke om de var købt eller solgt, men bare langt bagud.
-Det rettede sig op i maj måned og juni og august har været bedre, mens juli var som den plejer at være, fortæller lejrchefen
Ud af de 260 pladser er der 100 fastliggerpladser. Derudover 75 efterårspladser, som ikke bliver fyldt op i år. Derimod er der rift om campingpladsens 5 hytter med plads til 4 og 5 personer.

Enø Camping slutter sæson den 5. oktober, altså dagen efter broen skulle være klar til åbning. Sæsonen 2021 starter 26. marts, og så håber Ulf Kærup Christense bare på, at der igen snart kommer “normale” tilstande, så han og hans dygtige personale kan komme til at modtage de mange campister, som hvert år søger til det lille fiskerleje ved den blanke fjord.

error: Nej!