Fremhævede nyhederHandelMad og drikkeNyhederTurisme

Ny ejer skruer tiden tilbage

-Det skal nok blive godt igen, men vi måtte skifte navn til Enø Spisehus, siger den nye indehaver af den tidligere Enø Grill & Steakhouse, Kamil Samanci, der til daglig bor med sin familie i Farum.

-Hele området her nede er dejligt, og jeg kan godt lide at komme her. Jeg vil lave en god almindelig mad, ligesom da Stine Andersen havde grillen, siger Kamil, der i de sidste 27 år har arbejdet i restaurationsbranchen. Han har to forretninger i Københavnsområdet, hvor den ene er bortforpagtet, mens han selv driver den anden.

Kamil Samanci købte grillen af Niels Erik Groth, der pludselig ved årsskiftet overtog Enø Grill & Restaurant Holding ApS efter Maria Schraeder Aguyo, der forinden havde overtaget det fra Sallie Marie Abrahamsen og Cille Sofie Groth Abrahamsen, der i sin tid oprettede selskabet.

Enø Grill & Steakhouse havde et virkeligt godt ry, da Stine Beyer Andersen var indehaver. Det ry vil Kamil Samanci gerne leve op til.

HÅRDT ARBEJDE OG GOD SERVICE
I øjeblikket er Kamil Samanci ved at finde medarbejdere, der kan være med fra starten, når Enø Spisehus åbner den 1. april.
-Jeg ved godt det er svært, men jeg har fået kontakt til nogle af Stines tidligere ansatte, der er villige til at hjælpe mig, og så skal vi naturligvis have ansat flere dygtige medarbejdere.
Kamil er ikke en mand med store armbevægelser, som tilfældet var med den hans forgænger.
-Enø Spisehus bliver et sted, hvor du kan få god gammeldags grillmad, pølser, is og drikkevarer, siger Kamil, der er indstillet på, at det bliver hårdt i starten, men den 45 årige indehaver er overbevist om, at forretningen nok skal trække både turister, campinggæster og lokale beboere tilbage i folden.

error: Nej!