Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Og de heldige kunstnere er…..

-Vi glæder os alle til de 14 udstillinger, idet vi regner med, at vi naturligvis får lov til at afholde dem. De hårde nedlukninger lige nu må da give resultater senest til maj, siger sekretær i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, Palle Birk med henvisning til museets sommerudstilling, der starter den 22. maj og løber frem til slutningen af august.

De 14 kunstnere eller kunstnergrupper, der skal deltage i sommerens løb, blev udtrukket mandag aften på museet af “Fru Fortuna”, alias Karen Urth, Karrebæk, mens fungerende formand Peter Christiansen, sekretær Palle Birk og suppleant Frank Sørensen kontrollerede at det hele gik reelt til.

-Udstillingerne løber en uge ad gangen, og de mange udstillere, kan naturligvis bytte rundt på ugerne imellem sig, siger Palle Birk. -Det blander museet sig ikke i.

Udstillerne, hvoraf der er mange kendte fra tidligere år, har fået besked og skulle en enkelt melde fra af den ene eller anden årsag, er der to kunstnere på venteliste.

Der er lagt op til et spændende udstillingsprogram i det smukt restaurerede museum, hvor der sidste år var virkelig godt besøg i hele åbningsperioden.

Se udstillerlister her.

Lodtrækningen til årets sommerudstilling på Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, blev foretaget af Karen Urth som “Lykkens Gudinde” og Peter Christiansen (t.h.), Palle Birk (t.v.) og Frank Sørensen noterede de udtrukne kunstnere.
error: Nej!