Nyheder

-Dem kan I godt bestille igen

De 175 gæster i Karrebæk Kirke fik hvad de kom for torsdag aften. Et brag af en julekoncert med Kaya Bruel og Ole Kibsgaard.
De to kunstnere kom direkte fra Rigshospitalet, hvor de havde givet 3 koncerter på forskellige afdelinger sammen med andre kunstnere i ”MusikBeRiget”, der året rundt besøger hospitaler landet over for at underholde langtidsindlagte, fortrinsvis børn, med dejlig musik og nærvær.
I Karrebæk Kirke blev der underholdt med danske- og udenlandske julesange og salmer, nye som gamle og tilhørerne sang med på mange af dem.
Stemningen var helt i top og Karrebæk Menighedsråd fik stor ros for det gode valg af kunstnere.

HAN KAN NOGET MED EN GUITAR
-Dem kan I godt bestille igen, var en af kommentarerne og en anden mente, at han måske lige skulle hjem og øve sig lidt mere på guitaren, selv om han var en habil musiker. Men når han så hvad Ole Kibsgaard kunne få ud af en ”lejrbålsguitar”, så var der lang vej endnu.
Og så var der et par gæster, der godt kunne bruge Kaya Bruel i deres kor, -men hun har sikkert ikke tid.
Ekstranummer og blomster blev der også tid til, inden Kaya Bruel og Ole Kibsgaard kunne pakke sammen efter en lang dag og køre tilbage til deres respektive familier i Københavnsområdet i Oles gamle Ford Mondeo.

error: Nej!