Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Så er der serveret på Enø Sushi

Direktør Yuqing Yang fra Enø Sushi havde det store smil fremme, bag det blå mundbind, da hun åbnede sin forretning Store Bededag.

Det store smil var fremme under det blå mundbind på direktør Yuqing Yang, Enø Sushi, da hun kunne byde sine gæster velkommen her på en flot Store Bededag.
Mange benyttede lejligheden til at kigge indenfor og se på de mange herlige menuer og specialtilbud, som den lille forretning tilbyder.

NOGET FOR
ENHVER SMAG
Og der er rigtig mange muligheder at vælge imellem, også sushi, helt uden fisk, hvis man er gået over og blevet vegetar. Med priser fra 42 kroner og opefter, er der noget for enhver pengepunk og smag. Flotte menuer med 18 stykker sushi og op til festmenuer på 86 stykker. Ja, der er nok at vælge imellem.

MANGE BESTILLINGER
Og så skal der også tages stilling til, om lækkerierne skal spises på stedet eller om man vil tage dem med ned på “Fiskerlejet”, hvor medbragt mad er velkommen. Eller om man skal sætte sig på de mange bænke og borde, der er kommet i området, hvis man da ikke foretrækker, at tage delikatesserne med hjem.
Der var pænt besøg fra starten og det skortede ikke på rosende ord om forretningen og delikatesserne.
-Vi har haft travlt lige fra vi åbnede, og vi har fået mange bestillinger til levering senere idag, sagde en glad Yuqing Yang.

 

error: Nej!