Nyheder

Der var pladen fuld og banko til Svovlstikkerne

-Fem hundrede julepakker forventer Svovlstikkerne at skulle uddele i år, og det bliver ikke uden forhindringer med hensyn til logistikken.
Det kunne formanden Christian Dreist fortælle, da han aflagde besøg på Kanalkroen. Her havde restauratør Kenneth Oppermann netop afviklet det traditionsrige bankospil, og der var pladen fuld og banko til Svovlstikkerne.

Ikke mindre end 60.000 kr. var det blevet til.

Dyb koncentration, men der stod også meget på spil.

MANGE BÆKKE SMÅ
-Selve bankospillet gav 20.500 kr., fortæller en glad restauratør.
-Dette beløb rundede Hans Richard “Enø” Jørgensen op til 25.000. Derpå holdt vi auktion over den populære Underbergbil, og den røg til Peter Crone fra EDB for 3.500 kr., hvorefter et privat ægtepar gav 1.500 kr.
Så nu var beløbet oppe på 30.000 kr.
-Dette beløb doblede Preben Jørgensen fra Else og Regnar Sommers Fond op, så vi i dag kan aflevere 60.000 kr. til Svovlstikkerne.

KÆMPE ARBEJDE
Det populære bankospil havde igen trukket tæt på 90 lokale deltagere, og Ulla Pedersen har igen i år været den store ildsjæl.
-Ulla lægger et kæmpe arbejde i den store opgave det er, at skaffe de mange præmier, påpeger Kenneth Oppermann, der også selv havde trukket på sit netværk med hensyn til at få sponseret en masse fine gaver.
Inden bankospillet var der spisning og bagefter havde mange af deltagerne en stor opgave foran sig, med at transportere de mange gevinster sikkert hjem.

error: Nej!