Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Alsidig kunst på museet

Flemming Rønnede producerede tusindvis af flotte kort og mindre tegninger. (Foto: Cecilia Glimberg Rønne)

Sommeren igennem kører Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum med udstillinger af forskellige kunstnere og fra lørdag den 8. juli til fredag den 14. juli, alle dage fra 10-17, er det kunst af Flemming Rønne, der fylder de hyggelige lokaler.

Flemming Rønne døde i december sidste år, efter et langt og spændende liv, hvor han levede for sin kunst, hvilket betød, at han ofte arbejdede i udlandet, for at få råd til at komme hjem og lave udstillinger.
Flemmings to nevøer Anders Rønne og Christopher Glimberg Rønne hjalp Flemming i hans sidste leveår, med at udstille hans kunst, og Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum har også haft besøg af de to nevøer med et stort udvalg af Flemmings forskelligartede værker.
Flemming Rønne efterlod en imponerende samling af malerier og skulpturer og udstillingen i Karrebæksminde vil indeholde ikke tidligere udstillede værker.

 

error: Nej!