Nyheder

Mange fik noget med hjem fra årets høstmarked


Årets lokale høstmarked blev en stor succes, og der var god gang i salget fra boderne. Mange af de mindste børn blandt gæsterne, fik også noget med hjem i form af hvedekerne i lommer, sko, strømper og måske bleer, efter en større skattejagt i en tons nyhøstet hvede.

Mange hundrede mennesker lagde lørdag vejen forbi 4H-gården på Kirkebakken for at kigge indenfor til Karrebæk Høstmarked.
-Det var en fornøjelse at mærke og se den store opbakning til arrangementet i år, fortæller en glad formand Gunhild Krogager Carlsson.

FANTASTISK ARBEJDE
Hun retter også en stor tak til Tina Petersen og hendes mand Hans fra 4H-gården samt deres mange frivillige børn og voksne fra 4H, der var med til at gøre dagen til en stor oplevelse for de mange besøgende.
-Uden deres hjælp kunne et sådant arrangement slet ikke lade sig gøre.
Stadeholderne havde også god gang i salget af deres produkter dagen igennem, og sult og tørst blev klaret med kaffe og kage fra 4H’s bod i Rytterstuen og Kanalkroens lækkerier, der blev solgt fra carporten.
Den musikalske underholdning i form af skotske og irske viser, krydret med lidt sange fra Højskolesangbogen stod MacK i vanlig god stil for.
Også omkring 4H’s store bålhytte var der gang i mange aktiviteter.

SKATTEJAGT OG PONYTRÆK
Børnene muntrede sig med hoppekøer, traktorer og ridebanespringning for kæphest, og så blev der valset havre og grillet skumfiduser med kiks.
Men de to største trækplastre var afgjort ponytræk og så skattejagt i en tons nyhøstet hvedekorn, hvori der var gemt en masse guldkarameller.
Her var der konstant fyldt med børn, der med små graveskeer eller de bare hænder, gravede efter de gyldne skatte. Og der vil givet være mange forældre, der efterfølgende undres sig over, hvor mange hvedekorn, der kan være i en ble eller et par bukselommer.

KOMMER IGEN NÆSTE ÅR
Karrebæk Høstmarked holder om få uger generalforsamling, hvor årets høstmarked er et fast punkt på dagsordenen.
Her vil det blive besluttet, hvad der skal ske næste år, men mange håber allerede nu på, at arrangementet kommer igen til næste år, og mon ikke 4H-gården igen er i spil. Det ved vi mere om i næste måned.

error: Nej!