Fremhævede nyhederHandelNyheder

Netto lukker – men kun en uge

Netto i Karrebæksminde lukker – dog kun en uge.

I aften kl. 18.00 er det slut med at handle i Netto i Karrebæksminde.

Butikken lukker.
Det er dog kun for en uge, hvor personale og håndværkere i mellemtiden begynder at flytte rundt på hylder og andet inventar, og samtidig for forretningslokalet en tiltrængt renovering, ligesom der skal laves elektronisk selvbetjening, som en mulighed for kunderne.
I en del år har mange kunder haft lidt svært ved at komme rundt i butikken, hvor der ikke rigtig har været pænt og ryddeligt, som tilfældet er i de mange andre afdelinger i butikskæden. Så nu man vi blot håbe på, at der også kommer styr på den del af processen i fremtiden, så det igen kan blive en forbøjelse at komme som kunde i den lokale Netto, der genåbner fredag den 22. september.

error: Nej!