Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Kreativiteten blomstrer på museet i efterårsferien

Det er tre kreative damer, der fra den 14. til 22. oktober udstiller nogle af deres kreationer på Karrebæksminde Fiskeri og Bymuseum, hvor der er åbent hver dag fra 11.00-16.00.
Anette Strømsholt, Marie Færch Rasmussen og Bodil Rasmussen har kendt hinanden i mange år og også tidligere udstillet sammen.

DET SKAL VÆRE HYGGELIGT
-Jeg har arbejdet med ler i mange år, men er først begyndt at udstille efter jeg blev pensioneret, og det er en stor glæde at se en ide´ blive til lige det, jeg havde tænkt mig, fortæller Anette Strømsholt, der fremstiller både store og små ting i keramik.
Marie Færch Rasmussen har tegnet hele livet og laver idag billeder i akryl. Hun har sommerhus i Karrebæksmindeområdet, så udstillingen i efterårsferien tager hun som en ferie.
Bodil Rasmussen, der hvert år holder julestue i garagen i Alléen i Karrebæksminde fortæller, at alle tre veninder vil forsøge at være på museet så meget som muligt.
-Det skal være hyggeligt og så håber vi naturligvis på godt vejr, så mange lægger vejen forbi Karrebæksminde og kigger ind til os.
Udover kunstudstillingen vil der være den sædvanlige udstilling i museet bl.a. med små videoklip fra en svunden tid i Karrebæksminde.
Der er som altid fri entre på Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, hvor Anette, Marie og Bodil er “ansat” som kustoder i åbningsperioden.

Bodil Rasmussen, Marie Færch Rasmussen og Anette Strømsholt,udstiller i hele efterårsferien på Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum.

 

error: Nej!