ForeningerFremhævede nyhederHandelMad og drikkeNyheder

Fart over feltet…..

Kenneth Oppermann, Kanalkroen og Henrik Skovly, Team Rynkeby, får en øl efter “den hårde” træningstur.

-Nogle gange skulle man måske lære at holde sin kæft!
Sådan tænker restauratør Kenneth Oppermann fra Kanalkroen nok i disse dage, hvor han har svært ved at komme ud af sengen på grund af ømme benmuskler.

Årsagen skyldes, at han og Henrik Skovly fra Team Rynkeby blev enige om, at Kenneth skulle køre med på den sidste træningstur, inden Team Rynkebys cykeltur til Paris.
-Men hvis jeg skulle cykle, så skulle der være nogen, der betalte for det, fortæller Kenneth Oppermann, der straks gik i gang med at ringe rundt til lokale erhvervsdrivende og andre venner, som måske ville give en lille skilling til det gode formål, nemlig støtte til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

FLOT RESULTAT
I løbet af et par timer, lykkedes det Kenneth Oppermann at indsamle 30.000 kr., og så var det bare op på cyklen i rimelig stramt tøj og afsted.
Det skal dog lige siges, at Kenneth og Henrik, sammen med et par af arrangementets “gamle” deltagere og støtter, smuttede fra feltet ved rundkørslen på Karrebækvej/Skælskørvej, efter at have sendt dem på noget af en omvej ud over Menstrup Bjerg.
Senere dukkede alle dog på ved Kanalkroen, hvor der blev serveret sandwich og forfriskninger på den nye terrasse.
Det var 10. år Team Rynkebys lokale team lagde vejen forbi kroen og denne gang kunne de køre derfra med 30.000 kr. i bagagen til de velgørende formål.

error: Nej!