Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Sælger ejendomme på to hjul

Anne-Louise Lindegaard og Peter Hadsbjerg bemander Estate-kontoret på Enø Kystvej på Lungshave i Karrebæksminde, hvor der er åbent hver dag året rundt.

Rygsækken er pakket, cyklen er pumpet og Peter Hadsbjerg fra Estate Knapmann & Rosendal på Enø Kystvej er klar til at tage ud og kigge på endnu en ejendom, som gerne skulle blive handlet i løbet af sommeren.

Ejendomsmæglerne Rikke Knapmann og Johnny Rosendal Sørensen indrettede butik på Lungshave for godt et år siden, og her har Peter Hadsbjerg og salgskoordinator Anne-Louise Lindegaard haft nok at se til.

Peter Hadsbjerg har 30 års erfaring i ejendomsbranchen, men alligevel er han ikke manden der praler og slår ud med armene.
-Når vi taler med husejere og sætter en vurdering, så skal den være så realistisk som overhovedet muligt. Vi vil ikke efter 3 måneder komme og sige, at det nok vil være klogt at sætte prisen 200.000 kroner ned. Det er der ingen, der kan være tjent med.

SPECIELT OMRÅDE
Der er i gennemsnit omkring 120 huse, der skal sælges om året i Karrebæksminde, og butikken på Enø Kystvej vil stå for omkring 1/3 af dette salg.
-I de 13 måneder vi har været her, er det gået godt og 2019 er startet forrygende. Men konkurrence er stor, fortæller Peter Hadsbjerg, der i øjeblikket har huse til salg i Karrebæksminde, Næstved og Bisserup.

“TIL SALG” skiltet er ikke så let at have med på cyklen, så der må Peter Hadsbjerg starte bilen.

-Men det er jo et noget specielt område at sælge huse i. Det ene sted ligger huset på egen grund, det andet på lejet og det tredje er måske på anparter. Og så er der liebhavergrundene, så priserne variere fra sted til sted.

-Vi kan have to næsten ens huse i det samme område, hvor prisforskellen alligevel er på 300.000 og årsagen er grunden.
Så der er mange spørgsmål der skal være svar på, både når det er sælgeren eller den eventuelle køber Peter Hadsbjerg står over for. Og papirarbejdet og bureaukratiet er heller ikke blevet mindre med årene.

Peter Hadsbjerg sælger huse i alle prisklasser og har i øjeblikket et på 28 kvm. til 2,8 mill. kroner. Men så går ejerne næsten fra huset og lige ud i Smålandshavet. Grunden, hvor huset ligger, er lejet af Næstved Havn. Men de fleste huse ligger i et mere normalt prisleje.

INGEN PARKERINGSPROBLEMER
-Under finanskrisen fik husene i Karrebæksminde rigtig mange tæsk og fald voldsomt i pris. Det er nu ved at rette sig. Derfor har vi også travlt med at komme rundt og vurdere og oprette salgstilbud, så jeg er godt kendt rundt omkring her i Karrebæksminde-området, fortæller Pater Hadsbjerg, der sidste år besøgte 116 matrikler.

-Det er herligt at jeg kan tage cyklen rundt i området. Der er en masse smutveje og stier og parkeringsproblemer løber jeg ikke ind i, smiler Peter, der har et godt job med et dejligt indhold.
-Det er simpelthen super, fastslår han.

error: Nej!