Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Jazz i kirken – så englene synger

Seks erfarne jazzmusikere står klar på tirsdag den 27. august kl. 19.30 i Karrebæk Kirke, hvor de vil underholde med swingende rytmer, godt hjulpet på vej af sangerinden Anna Pauline.
Orkestret Amazing Grace består af 6 musikere, der giver en en smagsprøve på livsbekræftende, rytmisk musik med solo og fællessang.
Orkestret spiller melodier med rod i den sorte befolknings gospelrytmer og spirituals fra USA´s sydstater, omsat til orkestrets egen spillestil.
Siden 1996 har Amazing Grace afholdt mange hundrede kirkekoncerter over hele landet.
Musikken henvender sig til alle der holder af swingende jazzmusik.

Solisten Anna Pauline er jazzvokalist og sangskriver, der synger direkte fra hjertet. Født i Kalmar men opvokset i Höganäs i en musikalsk familie, med en far som er en kendt trompetist og en dansk mor, der er bekendt med rigdommen i Danmarks rige musical tradition. Anna Paulines multikulturelle identitet har beriget hende kunstnerisk, og hendes sproglige evner har gjort hende til noget af en verdensborger i jazzsfæren.

SEKS FLOTTE CV’ER
De 6 erfarne musikere er Ole Kock Hansen på piano.
Han er desuden  komponist, arrangør og orkesterleder, herunder en årrække chefdirigent for Danmarks Radios Big Band. Har spillet med hele den danske jazzelite, bl.a. gruppen Iron Office, Thad Jones, Ben Webster, Etta Cameron og ikke mindst i mange år med Niels-Henning Ørsted Pedersen. Endvidere trioen sammen med Bobo Moreno og Bo Stief samt duoen med Thomas Fonnesbæk.
Børge Ehler spiller på basun. Begyndte at spille trompet i 1955, men skiftede til basun i 1959 og spillede herefter i forskellige amatør-brassbands og traditionelle jazz- og swingorkestre. Siden 1971 professionel musiker og leder af det kendte jazzorkester, Ricardo’s Jazzmen.
Verner Thomsen håndterer klarinet og tenorsax. Spillede oprindelig klassisk musik på klaver og senere klarinet med tenorsax som supplerende instrument. Har spillet i forskellige jazzorkestre, herunder eksempelvis The Spirit of New Orleans, Gabor Swingtet og Swing Team.
Marc Davis trækker i stregnene på den store  kontrabas. Han har studeret klassisk kontrabas. Medvirket i det legendariske Fessor’s Big Cityband, Tivolis Bigband, Nulle og Verdensorkestret samt Ib Glindemanns Orkester. Har spillet med mange fremtrædende jazzmusikere eksempelvis Jan Kaspersen og Bob Rockwell.
Henrik Lund tager sig af slagtøjet og begyndte som rockmusiker men foretrak senere den traditionelle jazz. Har tidligere været fast trommeslager i The Spirit of New Orleans. Har været initiativtageren til oprettelsen af Amazing Grace.

Koncerten starter kl. 19.30 og billetter kan købes ved indgangen og koster 50 kr.
Dørene åbnes kl.18.45

error: Nej!