Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Anderledes sommerfest på Stejlepladsen

Der er lagt op til en rigtig hyggelig og anderledes sommerfest på Stejlepladsen i Karrebæksminde fra den 1.-3. juli 2022. Arrangørerne håber, det kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed.

Startskuddet til dette års nyskabelse i Karrebæksminde ”Sommerfest på Stejlepladsen” affyres fredag den 1. juli kl. 18.30 hvor standup komiker Pelle Lundberg går på scenen, og en halv time senere er det de for tiden utrolig populære Blæst, der skal fyre den af.

Danske sangerinde Sandi.

Lørdag går det så videre med Godtfolket, Sandi og endelig Mac-K & Company.
Og søndag sker der noget helt andet. Det er nemlig aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

GRATIS
Det er indehaverne bag MarineEvent i Karrebæksminde, Anders Cruckov og Thomas Hvitfeldt Hansen der har fostret ideen med en anderledes festival eller sommerfest i Karrebæksminde.
I samarbejde med Næstved Turistforenings Charlotte Schwartzlose, der har sit eget fundraising-firma, er det lykkedes at skaffe økonomisk støtte til gennemførelsen af det store arrangement.

Sommerfesten har to bærende elementer: Det skal være gratis for alle at deltage – og det skal være med til at understøtte fællesskaber for både lokale og turister.

BLÅ OG GRØN TURISME
-Sommerfesten har et tydeligt aftryk af den blå og grønne turisme, som findes på Enø, fortæller søstrene Connie og Maj-britt Saabye, der er “folkene” bag “Festhjælp”, der har stået for alt det praktiske arbejde bag arrangementet “Sommerfest på Stejlepladsen”.

Connie Saabye og Maj-britt Saabye Hansen er “folkene” bag Festhjælp.

-Der gennemføres et væld af gratis aktiviteter, såsom vandreture med naturvejleder, ”find dine egne, vilde krydderurter”, mad over bål, sejlads og fællesbadning inkl. saunatur. Alle aktiviteter styrker fællesskaberne og har tydelig appel til familier, dvs. børn og voksne, der hygger sig sammen.

FJORDSAFARI
Hele søndagen er i børnenes tegn, hvor Enø Vandsport og Blå Flag afvikler en række aktiviteter bl.a. ansigtsmaling, leg på vandet i sub, kano, og kajak, samt små sejlture til og fra Rotteøen. Der arrangeres også Fjord-safari, hvor man kan fange sine egne fjordrejer.

Sommerfesten byder som tidligere nævnt også på en masse god musik, og for at få det hele til at løbe rundt, er der givet økonomisk støtte fra Trelleborg Fonden, Friluftsrådet, Mærk Næstved, Nordea Fonden, Enø Camping og Karrebæk og Karrebæksminde Erhvervsforening.
Derudover har en masse lokale ildsjæle som altid, lovet at give en hjælpende hånd ved selve arrangementet.

-Det er et stort og dejligt skulderklap med så flot en støtte, både økonomisk og de mange frivillige hænder i forbindelse med selve arrangementets afholdelse, så vi håber det bliver en tilbagevendende begivenhed her i sommerlandet, til glæde både for de lokale beboere og de mange, der gæster byen, siger Anders Cruckov, der sammen med sin makker Thomas Hvitfeldt Hansen fandt på den gode ide en kold dag i januar.

Program

Fredag den 1. juli 2022:
Kl. 18.30:       Standup komiker Pelle Lundberg
Kl. 19.00:       Blæst – Slut kl. 20.00

Lørdag den 2. juli 2022:
Kl. 14.00:       Godtfolket
Kl. 18.00:        Sandi
Kl. 19.00:       Mac-K & Company

Søndag den 3. juli
Kl. 10.00-14:00:
Familiens dag, hvor børnefamilier og andre barnlige sjæle sejles over på Rotteøen med Enø Vandsport, hvor der leges med og på vandet, ansigtsmaling og andre aktiviteter på pladsen.

Ulf Kærup Christensen fra Enø Camping, er blandt støtterne til nyskabelsen i Karrebæksminde.
error: Nej!