ForeningerFremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Danmarks største havefest – helt gratis

Heidi Mørkeberg og Brian Ankær på De hvide Svaner Camping ved Karrebæksminde

Havefest med gratis entre – så alle kan være med.
Det er den virkelige verden fredag den 19. juli på De Hvide Svaner Camping.
Her afvikles igen i år Danmarks største havefest, med en masse aktiviteter og underholdning bl.a. med Rasmus Nøhr og Zididada.
-Det hele starter kl. 10.00, fortæller en af arrangørerne Heidi Mørkeberg, der sammen med lejrchef Brian Ankær er drivkraften i dette arrangement, som  musiker Rasmus Nøhr “opfandt” for en del år siden.
Dagen igennem er der forskellige aktiviteter og underholdning på pladsen.
Arrangørerne har for længe siden måttet melde alt udsolgt til det store kræmmermarked, hvor en masse lokale foreninger også er med for at gøre reklame for sig selv.

GOD BLANDING AF PROFESSIONELLE OG DYGTIGE LOKALE BANDS
-Vi kan kun opfordre til at komme og være med til denne festlige dag, hvor der er masser af aktiviteter, musik og fællesskab, siger Heidi Mørkeberg.
Festen finder, ligesom de tidligere år,  sted på området omkring Kæmpehøjen på De Hvide Svaner Camping med en fantastisk udsigt over Karrebæk Fjord.

Rasmus Nøhr vil være at opleve fra scenen kl. 19.30.

Programmet for dagen vil være en blanding af professionelle bands, super dygtige lokale bands og andet god underholdning samt massere af aktiviteter og flere lokale foreninger.
I år er der iøvrigt blevet oprettet en lokal Danmark Dejligst forening og den har indledt et samarbejde med “Julemærkehjemmet” i Skælskør, så en del af overskuddet går til 2 aktivitetsweekender for børnene.

MAD OG DRIKKE KØBES PÅ PLADSEN
Det er ikke tilladt at medbringe med og drikke til Danmark Dejligst, idet salget af disse ting, skal være med til at finansiere arrangementet.
Og hvem kunne ikke godt tænke sig en portion med stegt pattegris eller en tilsvarende vegetarmenu?
Begge dele kan forudbestilles.

Læs mere om det store program og projekt her

 

 

 

error: Nej!