ForeningerFremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Klar til Danmark Dejligst efter to års pause

Danmark Dejligst Karrebæksminde er tilbage efter to år med Covid-19.
På lørdag den 9. juli, løber det store arrangement af stablen på De Hvide Svaner Camping.

INGEN PENGE I KASSEN
Men det har ikke været nogen let start for arrangørerne, at komme igang igen.
-Vi havde som udgangspunkt ikke en krone i kassen, fortæller formand for Danmark Dejligst, Heidi Thobo-Mørkeberg fra Karrebækstorp.
Derfor har hun og bestyrelsen været ude og søge penge, hos større organisationer og virksomheder, og den arbejdsindsats har givet pote.
-Det har bevirket, at vi kan gennemføre festivalen, som normalt tiltrækker 8-10.000 gæster, og i 2022 uden restriktioner! Det er en lettelse, for jeg tror at vi alle, har det lidt som køerne der skal på græs.
-Endelig, kan vi samles igen i det grønne og nyde den dejlige, danske sommer, hygge og nyde hinandens selskab, og endda lytte til god live musik og anden underholdning, ganske gratis.

MASSER AF BODER OG AKTIVITET
Danmark Dejligst Karrebæksminde er for alle aldre – både store som små. Da der er fri entre er der lagt op til en festlig og hyggelig dag. Af aktiviteter kan nævnes skumudlægning, åben swimmingpool, hundeopvisning, sjov på fjorden, kræmmere, erhvervs stande, ballonklovn, Delta-fun, madboder, is – kaffe – kage, ølboder samt Danmarks måske største og eneste, udendørs bankospil, musik fra 2 scener hvorfra både lokale samt nationale kunstnere og bands giver den gas frem til klokken 22.00 hvor festival pladsen lukker.

-Vi håber at vejrguderne er med os og at vi får en helt forrygende dag, fyldt med glade smil og hygge for børnefamilier, venner, naboer, og andet godtfolk. Og så håber vi selvfølgelig også, at vi kan skabe et overskud, som vil være til gavn for alle de deltagende foreninger, og ikke mindst for Svovlstikkerne Næstved, som er dem hvor vi i år håber på, at efterfølgende kan videregive et par ekstra gode oplevelser til unge i Næstved Kommune som har en udfordrende hverdag.
-Min bestyrelse og jeg har gjort alt for at skabe et alsidigt program og vi glæder os til at byde alle velkommen til en festlig dag på De Hvide Svaner Camping, fastslår Heidi Thybo Mørkeberg.

error: Nej!