Fremhævede nyhederHandelMad og drikkeNyhederTurisme

Kom og smag på Karrebæksminde

Hvis vi skal tro de sparsomme oplysninger som Karrebæk- og Karrebæksminde Erhvervsforening og samarbejdspartneren Copenhagen Cooking & Food Festival kommer med, så skulle der i morgen den 31. august være mulighed for at komme til et brag af et madeventyr.

Det sker når Smagen af Karrebæksminde åbner kl. 11.30 på Stejlepladsen (cirkuspladsen) på Lungshave, i daglig tale kaldet Enø.

Den lokale erhvervsforening havde også stablet arrangementet på benene sidste år, og nu får gæsterne igen mulighed for at købe poletter til de forskellige madboder, hvor lokale fødevareproducenter, restauranter og andre gode madfolk giver deres bud på Smagen af Karrebæksminde.

Arrangementet slutter kl. 17.30 men baren holder åbent til kl. 19.00.
Læs mere om arrangementet her. 

error: Nej!