ForeningerNyheder

Hjemløs i Næstved Kommune

Det socialdemokratiske medlem af Næstved Byråd Hanne Sørensen fortæller på tirsdag den 10.september kl. 14.30-16.00 i Sognehuset Bethesda om situationen blandt hjemløse i Næstved Kommune.

Antallet af socialt udsatte og hjemløse borgere i Danmark er stigende. Men hvordan ser det ud vores kommune? Hvornår er man hjemløs/boligløs? Hvilke tilbud er der i Næstved Kommune? Er det kun misbrugere eller sindslidende? Hvordan får vi unge/ældre hjemløse videre i livet? Det er nogle af de spørgsmål Hanne Sørensen vil forsøge at besvare.
Hanne Sørensen har ca. 20 års erfaring i arbejdet med denne målgruppe af borgere og kan fortælle, hvordan man i Næstved Kommune tager hånd om disse mennesker.

Hanne Sørensen har ca. 20 års erfaring i arbejdet med denne målgruppe af borgere og kan fortælle, hvordan man i Næstved Kommune tager hånd om disse mennesker. Hanne Sørensen sidder iøvrigt i menighedsrådet i Skt. Jørgens kirke.

error: Nej!