HandelMad og drikkeNyhederTurisme

Smoke Deluxe på molen

Skulle lysten til et godt stykke smørrebrød med lækkert pålæg melde sig, så er det måske en god ide at lægge vejen forbi molen i Karrebæksminde.
Her åbner restauratør Kenneth Oppermann nemlig i morgen, lørdag den 13. juni sin nye delikatesseforretning “Smoke Deluxe”.

GRILLPAKKER OG LOKALE PRODUKTER
-Vi skal handle med smørrebrød og forskellige røgvarer fra egne røgovne. Derudover forskellige hjemmelavede salater og så vil vi lave grillpakker, med et par gode bøffer og lidt pølser, salat og hvad der ellers hører til ved grillen.

Røgvarer fra de tre røgovne hos Smoke Deluxe er nogle af bestanddelene i den nye butik, som restauratør Kenneth Oppermann åbner på molen.

Vin til maden kan Kenneth også både på.
-Det er specialvine, som ikke kan købes i supermarkederne, påpeger Kenneth.

-Og så sælger vi naturligvis øl fra Næstved Bryghus, honning fra en lokal producent, dagens kage og hen over sommeren udvikler vi nye og andre spændende tilbud i forretningen, der er indrettet i forbindelse med køkkenet til de tidligere restauranter på stedet.

ÅBEN ÅRET RUNDT
-Vi har arbejdet med indretningen og opstarten i 14 dage, så nu glæder vi os til rigtig at komme i gang.
Ikke mindst afdelingen med røgvarer forventer den initiativrige restauratør sig meget af.
-Vi har investeret i tre røgovne, så vi både kan lave kold- og varm røgning af blandt andet laks, bacon, mørbrad og hvad vi ellers finder på i løbet af sæsonen.

Det er måske lidt forkert at skrive ordet sæsonen, for det er Kenneths ambition, at forretningen skal have åbent hele året.
I første omgang bliver det i denne, 13. og 14. juni, og næste weekend fra 10-16, men når der bliver fyldt op i sommerhusene rundt omkring, åbner butikken hver dag.

error: Nej!