ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Værtens Mindste Broløb finder sted for femte gang

Vejret er den store joker, men arrangørerne venter nogenlunde samme deltagerantal som i fjor trods væsentlig større interesse i år på løbets Facebook-side.

Græshoppebroen i Karrebæksminde er 26 meter lang, så her kan alle være med, når Værtens Mindste Broløb finder sted for femte år i træk lørdag og søndag den 7. og 8. september.
Broløbet omfatter igen i år fem discipliner:
– Enø Milen, motionsløb/walk, ca. 7,5 km. (lørdag kl. 9.30)
– Karrebæksminde Downtown Kørestols- og Rollatorræs, ca. 1,25 km (lørdag kl. 11.00)
– Børneløb, 4-7 år og 8-12 år, ca.2,5 km. (lørdag kl. 13.00)
– Motionscykelløb, Karrebæksminde-Holsteinborg-Saltø Pedaltramp, 67 km (søndag kl. 9.30)
– Familiecykelløb, ca. 18 km. (søndag kl. 9.30)

Forventer over 650 deltager
-Vi forventer i år nogenlunde det samme deltagerantal, som sidste år, nok lidt flere – dvs. godt og vel 650 deltagere, udtaler Louis Holm Kristensen. Han er hovedformand i Karrebæk Idrætsforening og er en af bagmændene bag Værtens Mindste Broløb.
-Vi har i år oplevet den største interesse for broløbet nogensinde på vores Facebook-side – ikke mindst for Enø Milen og cykelmotionsløbet Karrebæksminde-Holsteinborg-Saltø Pedaltramp. Men interessen har endnu ikke helt afsat sig i antallet af faktiske tilmeldinger. Det er ikke unormalt – mange nemlig venter til sidste øjeblik med at tilmelde sig, bl.a. for at tjekke vejret. I fjor havde vi således op imod 75 tilmeldinger til cykelløbet søndag på selve dagen. Men den officielle frist er altså onsdag den 4. september, pointerer Louis Holm Kristensen.
Bonusinfo

Det er ikke en stavefejl, at løbet hedder Værtens Mindste Broløb. Årsagen til den lille sprogforbistring er, at der faktisk findes et løb i Danmark, hvor der indgår en kortere bro – dog ikke en vejbro. Derfor valgte arrangørerne i sin tid at døbe løbet ’Værtens Mindste Broløb’ fordi værten er de handlende og restauratører i Karrebæksminde i samarbejde med Karrebæk Idrætsforening, Destinations Udvikling Netværk Karrebæksminde (DUNK) og DGI.

error: Nej!