ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Det er ikke kameraet, der tager billedet

Når amatørfotograf Michael Holm Hansen har taget et foto,  så går turen hjem til computeren, og så begynder den mere kreative del af arbejdet.
Det sker som reglen i programmet Photoshop, der er et super professionelt program, brugt af fotografer verden over. Det er programmet, der kan redde en masse skavanker i selve optagelsen, men som også kan tilføje nogle effekter, som gør fotografiet til noget helt specielt.

Resultatet af den slags arbejde, udstiller Michael Holm Hansen frem til og med på fredag i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum.
Her kan de besøgende se billeder på almindeligt fotopapir men også smukke billeder på lærred.
-Jeg kunne også godt tænke mig at lave nogle fotos på akryl, men det koster det meste af en herregård, smiler den dygtige amatørfotograf, der dog lige skal have solgt nogle af sine billeder, inden der bliver råd til nye udskejelser.

Michael Holm Hansen bruger mange timer foran computeren, for mange mener hustruen, men hun kan godt lide at se på de resultater, der kommer ud af den megen skærmtid.
Og har man en gang prøvet at lege med elektroniske fotos, så ved man, hvordan tiden løber, når der skal manipuleres med motivet.

Michael er medlem af Næstved Fotoklub, der en af landets bedste, men med godt 40 medlemmer absolut ikke en af de største. Men en ting er helt sikkert: Det er ikke kameraet der tager billedet, men personen der står bag. Det er hans udstilling på museet et godt eksempel på.

error: Nej!