Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Bubble Tea er blevet den helt store dille

Anisara Lumphukhiao og Xiaoxuan Qu har fået godt gang i deres lille tevogn, hvor de sælger BeBaBo Bubble Tea på det lille Street Market på Stejlepladsen.
-Bubble Tea stammer fra Taiwan, fortæller Xiaoxuan.
-Omkring 1980 begyndte to te-boder at sælge afkølet sort og grøn te, tilføjet kondenseret mælk, honning og kogte Tapioca Pearls.
I 1990’erne begyndte drikkens popularitet at brede sig til øst- og sydøstasian til USA, Australien… og derfra begynder det nu lige så stille at brede sig til Europa, hvor der i dag findes utallige serveringssteder.

FØRSTE TEA-TRUCK I DANMARK
Anisara Lumphukhiao og Xiaoxuan Qu er dog de første med en decideret tea-truck i Danmark, og de to Næstved-piger har fået en god start på deres gode initiativ.
-Vi elsker Karrebæksminde, og glæder os til at byde vore kommende kunder velkommen her på det lille street-market.
Der findes et utal af måder at nyde sin Bubble Tea på. Denne forfriskende drik kan nydes både afkølet og varm, men den kolde variant af Bubble Tea giver smagen lidt ekstra flavour.
Opskrifterne kan variere, men de fleste Bubble Teas indeholder en grøn eller sort te, blandet med enten frugtsirup, vand og/eller mælk blendet som en milkshake.
Det mest karakteristiske ved Bubble Tea opskrifter er, at der skal tilsættes lidt mere eksotiske ingredienser til, såsom Tapioca Pearls og farverige Boba-kugler.
Bubble Tea drikkes med et ekstra tykt sugerør, så man kan suge de eksotiske ingredienser med op sammen med drikken.

Bubble Tea er blevet lidt af et tilløbsstykke.

 

error: Nej!