Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Enø Grill & Steakhouse igen sat til salg

NIELS GROTH nåede kun at få 5 måneder på posten som daglig leder i forretningen på Lungshave, inden holdingselskabet, der ejer Enø Grill & Steakhouse, satte forretningen til salg.

Efter 15 år bag roret på Enø Grill & Steakhouse solgte Stine Andersen i foråret sit livsværk til Enø Grill & Restaurant Holding ApS, der indehaves af Maria Schraeder Aguayo.

Holdingselskabet var oprettet den 6. januar 2021 med Sallie Marie Abrahamsen og Cille Sofie Groth Abrahamsen som ejere under navnet Sallie og Sille Holding ApS, men navnet skiftede den 20 januar og Maria Schraeder Aguayo overtog ejerskabet og direktørposten.

Men nu har holdingselskabet sat Enø Grill & Steakhouse Aps til salg for små 10 millioner kroner.
Den omkring 800 kvm. store forretning ligger på lejet grund og her tager Næstved havn sølle 125.000 kroner om året i leje, som “Restaurantmægler” skriver i sit opslag omkring salget.
Forretningen roses til skyerne i mæglerens opslag og omsætningen fra Stine Andersens tid på godt 12 mill. kroner om året, fremhæves også og -det er da vist ikke så dårligt.

ØKONOMIEN SKAL VÆRE I ORDEN
I salgsopslaget påpeges det også, at hvis der er interesserede købere, så vær opmærksom på, at sælger kun ønsker at fremvise til og forhandle ved dokumentation for økonomi.
Vi har forgæves forsøgt at få en kommentar til det hurtige ophør fra den daglige leder af Enø Grill & Steakhouse Niels Groth, der dog ikke er vendt tilbage på vores henvendelser.

error: Nej!