Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Countrymusikkens grand old lady gæster Karrebæk

Hvis du er til amerikansk gospel, spirituals, hymner og countryballader, så er Karrebæk Kirke søndag den 7. maj kl. 16.00 et god bud på en festlig oplevelse.
Her giver Danmarks amerikanskfødte countrydronning Tamra Rosanes nemlig koncert.
Med til koncerten har hun to spændende og originale musikalske personer i skikkelser af Jens Einer Sørensen, på guitar, banjo, violin og mundharpe, og Tom Kristensen på kontrabas. Begge musikere er kendt fra countrymiljøet.

PÅ TUR MED HIMMELEKSPRESSEN
Sammen tager gruppen tilhørerne med på et gospeltog, Himmelekspressen, under navnet Hallelujah Special.
-Det bliver en tur gennem USAs sangskat og amerikansk musiks rødder på vores egen, helt personlige måde, fortæller Tamra Rosanes.
-Det bliver med følsomhed, med kant og med kærlighed til musikken og dens betydning for USAs historie.

SANGENES BETYDNING
De tidligste indvandrere i USA skulle begynde et nyt liv på et splinternyt kontinent uden andet end en økse, en bibel og en sang. Det er mange år siden, men sangene har betydning den dag i dag og er elsket af bade amerikanere og danskere.
-Slavernes gospel ,blues og spirituals fortæller historien om smerter og besværligheder og troen på et bedre liv I himlen, fortæller Tamra Rosanes, der håber Hallelujah Special vil synge publikum glad og varm med nærvær, følsomhed og festlighed – og få kirken til at stråle af energi og stor musikalitet.

Billetter til koncerten den 7. maj kl. 16.00 kan købes på www.billet.dk.
Resterende billetter sælges i sognehuset Bethesda, Kirkebakken 7, torsdag den 27. april fra kl. 16.00-18.00 samt ved indgangen til koncerten fra kl. 15.20. Billetprisen er kr. 100,-.

error: Nej!