Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

Der er 125 pladser på terrasserne

Selv om fredagsvejret denne eftermiddag er blevet det man nok nærmest kan betegne som lidt snusket, så er der alligevel allerede mange mennesker i området omkring Stejlepladsen.
Nogle har sat sig til bords på B-spisehuset for at få en lidt sen frokost og andre kigger ind over terrassen på Fiskerlejet, den lille café, der efterhånden har fået et rigtig godt renommé.

FEM GODE EGENSKABER
Indehaveren Benny Pedersen er i fuld gang med at gøre klar til at åbne, men får alligevel tid til en lille snak over en kop kaffe.
-Der er fem ting, der gør Fiskerlejet til noget helt særligt, siger han.
-Vi har et utroligt trofast publikum, der kommer uanset hvordan vejret arter sig. Og det betyder meget i “den danske sommer”.
-Derudover kommer her nogle fantastiske musikere, som bliver afklønnet efter, hvor meget vi omsætter fra en halv time før de går på, til de slutter. I den tid er priserne sat op med 10 kroner per genstand, oplyser Benny Pedersen
-Vores personale forstår rigtig at give gæsterne en god oplevelse og vi har været så heldige, at alle dem der arbejdede for os sidste år, også kommer igen i år.
-Fiskerlejet har vel nok en af Karrebælsmindes bedste placeringer med plads til godt 125 personer på de mange terrasser, og som den femte ting, så kan de besøgende selv medbringe deres mad, enten hjemmefra eller fra nogle af vore kolleger her i området, påpeger Benny Pedersen.

MUSIK HVER WEEKEND
Fiskerlejet er, som Benny Pedersen selv er inde på, kendt for de gode og dygtige musikere.
-Vi har musik alle weekender fra 14-17, dog max. to timer.
-I juli har vi også et par enkelte aftenarrangementer med moderat lydniveau, ligesom vi vil forsøge os med 2-3 jazz-arrangementer, som noget helt nyt.
Karrebæksminde var for årtier tilbage, kendt som stedet, hvor der altid blev spillet god jazzmusik, men det døde lige så stille hen, sammen med de aldrende musikere.
Måske skal den swingende jazz til at have en lille renaissance, for som mange sagde “dengang”: -Jazz? Det er en god drik.

Benny Pedersen er glad for den megen plads på terrasserne. Og så er han heller ikke så ked af beliggenheden!
error: Nej!