Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Indvielse af Enø-diget

I månedsvis har beboerne i Karrebæksminde måttet finde sig i støj og svineri fra de store maskiner og lastbiler, der dag ud og dag ind har kørt frem og tilbage i området med grus, sten, sand, træ og beton, for at sikre beboerne på Lungshave og Enø ikke får våde fødder, hvis det bliver højvande.
Men nu skulle det være slut – i denne omgang.

INDVIELSE MED FRI BADNING
Derfor inviteter Enø Digelaug i morgen lørdag den 15. april til indvielse kl. 15.00 af digeprojektet.
Der er opstillet et telt på volleyballbanen og der er tændt op i grillen.
Digelauget reklamerer også med noget så fint som festtaler af blandt andre borgmester Carsten Rasmussen og miljøminister Magnus Heunicke, samt fællessang med Ulla Britt Simonsen, der har sommerhus på Enø.
Og som det helt store, så er der fri badning med badebolde til de første 100. Så der er virkelig lagt op til en festlig eftermiddag på stranden.
Om nogle af festtalerne så vil løfte sløret for, hvorfor vandet ikke står lige så højt på Sjællandssiden, hvor man ikke ville etablere et dige, som på den anden side af kanalen? det bliver spændende at høre.

Digebyggeri på Lungshave-Enø, Karrebæksminde.
error: Nej!