Nyheder

Cirkus Arena bliver i Næstved

Det sku’ vær’ så godt, og så var det faktisk skidt! Sådan kan man vist roligt beskrive situationen omkring renoveringen af Karrebæksmindebroen for kort tid siden.
Det nye brodæk ligger ikke heldt som det skal og gennemkørselshøjden på broen er blevet mindre.
Det bevirkede at Cirkus Arena sidste år måtte vende om og køre tilbage til Næstved for at lave en ekstra forestilling der.
Den problematik vil de dejlige cirkusfolk ikke opleve en gang til, så cirkusdirektør Benny Berdino bliver i Næstved og laver to forestillinger der i morgen torsdag og på fredag den 30. juni, begge dage kl. 17.00 på Dyrskuepladsen ved Vordingborgvej/Norgesvej/Grønlandsvej.

TOPARTISTER
Sidste år var det jubilæumssonen, der løb af stablen og i år fortsætter det hæderkronede cirkes med et virkelig godt og alsidigt program, kædet sammen af Julie Berthelsen og Bubber.
Du kan opleve linedansertruppen Los Ortiz, der bl.a. laver en 7-mands pyramide, og optræder i dødshjulet, den verdensberømte jonglør Michael Ferreri, cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, heste og savsmuld og så naturligvis husklovnen Jimmy Folco.
Det bliver helt afgjort en stor oplevelse at kigge forbi Cirkus Arena, der måtte melde fuldt hus og masser af glimmer ved premieren på Bellahøj i foråret. Læs mere om Cirkus Arena her.

error: Nej!