Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Stemninger og samspil i naturen

De årlige kunstudstillinger i Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum er i fuld gang og fra på lørdag den 17. juni udstiller kunstnerne Hanne Kathrine Krogstrup og Birte Bonde malerier og akvareller.

Der er åbent dagligt fra kl. 11-16 og der er fri entré.

Hanne Kathrine Krogstrup udstiller eksperimentel akvarel og akrylbilleder. Gennem sine ”minimalistiske” værker med ”dybde i farven” har Hanne Kathrine fokus på at formidle stemninger i sjæl og landskaber. Hun er i 2023 repræsenteret på i alt 10 udstillinger i kunstforeninger, samarbejder med andre kunstnergrupper og gallerier. Hanne Kathrine har atelier sammen med en række andre kunstnere på Filmstationen i Værløse.

Birte Bonde Udstiller primært akvarelbilleder, men elsker også at skrive, modellere og tegne croquis. Hun brænder for at give det, som gør indtryk et udtryk. Motiverne i hendes billeder er mennesker og dyr i samspil med natur, hav og strand. Birte udvikler sin kunnen gennem deltagelse i kurser og nyder at bevæge sige udenfor sin komfortzone. Hun har flere udstillinger bag sig i Sydsjælland og Vejle området. Birte maler sammen med andre i ”Kunstskabets åbne værksted”, som er beliggende i Børkop Kulturhus ”Markant”.

error: Nej!