ForeningerFremhævede nyhederMad og drikkeNyheder

Gentager succes’en med Sensommer Fest

-Når noget er en succes, er det også en tradition her i Karrebæksminde.
Sådan udtalte tidligere restauratør og faglærer Kaj Salling i forbindelse med Karrebæk Høstmarked, og det citat kan vi genbruge i forbindelse med årets Sensommer Fest den 16. september på den grønne plæne ved Kanalkroen.
Det er den initiativrige karrebæksmindeborger Bo Graumann, indehaver af Martens Røgeri og Frokostrestaurant, der igen har trommet mandskab sammen for forskellige foreninger, til at være behælpelige med det store arrangement, hvor billetten giver adgang til det store partytelt med velkomstdrink, helstegt pattegris med tilbehør og masser af god musik fra gruppen Players og en DJ.

STOR OPBAKNING
Sidste år var der enorm opbakning til arrangementet, og det håber Bo Grauman naturligvis også vil være tilfældet i år, hvor billetsalget er startet fra Martens Røgeri på hverdage fra 10-17 og i weekenden fra 10-15. Billetprisen er i år sat til 295,-, hvilket må siges at være en fornuftig pris for sådan et arrangement.

Betjeningen kunne der ikke klages over sidste år. Det var høflig og nobel selvbetjening.
error: Nej!