Fremhævede nyhederNyheder

Når Lars skyder fugle, overlever de altid

Du kender godt nok navnene på flere af dem: Blå Kærhøg, Lille Skallesluger, Skægmejse, Toppet Lappedykker, Isfugl, Havørn, Hvinand, Skarv og mange flere, men har du også set dem?

Det har Lars Rostgaard og han har også fotograferet dem, og tirsdag den 12. september kl. 14.30 kommer han til Tirsdagstræf i Bethesda på Kirkebakken og fortæller om dem og viser nogle af sine fantastiske billeder, som han blandt andet har taget her i sognet.

Lars Rostgaard, fugle og naturfotograf i sit “skjul” ved kanalen.

FUGLEBØGER
-Ja, mange af fuglene er lige uden for vores vinduer, siger Lars Rostgaard, der er uddannet murer.

Allerede som barn blev han fascineret af billederne i forældrenes fuglebøger og tænkte dengang, at sådan nogle ville han også gerne kunne lave.
Det begyndte han så på.
-Det var dengang vi brugte film, som skulle fremkaldes og kopieres og når man så hentede billederne hos fotohandleren, var de næste alle sammen uskarpe, smiler Lars Rostgaard.
Idag er det noget nemmere. Her kan du se resultatet med det samme, og der bliver heller ikke “sparet på filmen”. Med Lars’ super-professionelle udstyr bliver resultaterne helt i top.

Lars Rostgaard vil informere om de mange steder her i området, hvor der er mulighed for at iagttage det brogede fugleliv og så vil han naturligvis fortælle om og vise billeder af de mange smukke fugle han har “skudt”, men som dog har overlevet hver gang.

-Mange fugle er lige udenfor vores vinduer, siger Lars Rostgaard, og på billederne herunder, kan du se nogle af dem.

 

 

 

 

error: Nej!