Fremhævede nyhederMad og drikkeNyhederTurisme

De gamle traditioner føres videre

Siden 1908 har røgovnene i Martens Røgeri været i drift og lige så længe har det været en Martens, der har stået for frembringelsen af de herligste røgvarer, til stor glæde for både lokale beboere og turister.

Carl Martens har bortforpagtet Martens Røgeri pr. 1. juni 2023 til Bo Grauman.

LIDT LÆKKERT FRA RØGOVNEN
Men siden 1. juni har det været Bo Grauman, der har været den ydmyge chef for røgeriet.
Indehaver Carl Martens og Bo Grauman enedes om, at Bo godt måtte forpagte hele butikken, mod at føre de gode gamle traditioner videre. og det vil blive markeret med en reception fredag den 8. september, hvor der bydes på lidt lækkerier fra røgeriet og noget til st skylle det ned med.
Desuden har Bo Grauman hyret et jazzorkester, der vil spille lidt traditionelt jazz, som der igennem mange år var tradition for i Karrebæksminde, når noget skulle fejres.
Så der er ingen tvivkl om, at der nok skal blive fyldt op omkring røgeriet, der i sommer er blevet udvidet med lidt udeservering af ting fra røgovnen, noget som også i fremtiden nok skal trække kunder til Martens Røgeri.

CARL MARTENS FORTÆLLER
Tilbage i 2009 havde pressefotograf Finn John Carlsson en lille snak med Carl Martens, hvor han fortalte om røgeriet og hemmelighederne bag de lækre røgvarer han frembragte. Hvis du vil høre fortællingen og se en masse billeder fra dengang, så klik her.

Carl Martens har bortforpagtet familiens 115 år gamle røgeri til “lærlingen” gennem de sidste par år, den tidligere tømrer Bo Grauman.
error: Nej!