Fremhævede nyhederNyhederTurisme

Fortov forlænges efter 8 års ventetid

Næstved Kommune er gået i gang med forlængelsen af fortovet på Karrebæksmindebroen.

Bare rolig! Det er ikke den store brorenovering, der allerede er gået i gang på Karrebæksmindebroen, men derimod en forlængelse af det fortov, som blev hæftet på broen tilbage i 2011.
Dengang lovede borgmester Carsten Rasmussen, at fortovet nok skulle blive forlænget, så de bløde trafikanter, gående og kørestolsbrugere ikke skulle slå et par 90 graders sving, for at komme ind og ud på fortovet.

TING TA’R TID
Vores kendte forfatter, opfinder, digter og matematiker Piet Hein sagde engang: Ting ta’r Tid!
Og det må man sige at ting også gør her i kommunen. Nu otte år efter indvielsen og borgmesterens løfter, er entreprenør Jørgen Møller så i gang med forlængelsen, som forventes at være færdig i starten af december.

PULJE TIL BEDRE TILGÆNGELIGHED
Men det er ikke almindelige kommunale kroner, der er med at muliggøre projektet, men derimod midler fra en pulje, der skal sikre bedre tilgængelighed for handicappede.
Her kunne foreninger og private komme med forslag, og hjemmesiden, som du i øjeblikket sidder og læser på, sendte strakt et forslag, med fine illustrationer omkring ind- og udgangsforholdene til fortovet på broen.
Pengene blev afsat i forsommeren og nu er der altså kommet gang i arbejdet, til stor glæde for både kørende trafikanter og de gående i tiden fremover.

Nu venter beboerne i Karrebæksminde bare på, hvornår borgmesterens løfter om en mere sikker og overskuelig udkørsel ved Netto på Karrebækvej bliver realiseret.

error: Nej!