Fremhævede nyhederNyheder

Julekoncert med Real Moments

En sammenligning med Manhattan Transfer er ikke helt tilfældig, men døm selv, hvis du gæster Karrebæk Kirke torsdag den 5. december kl. 20.00, hvor vokalgruppen Real Moments fylder Karrebæk Kirke med smukke toner.

Real Moments udspringer fra Næstved og har eksisteret i mere end 10 år.
Koret består af en række stærke sangere, som hver især også er solister – og de har virkelig lagt sig i selen for at give en swingende julekoncert, inspireret af både Disneys Juleshow, danske salmer i overraskende udgaver og svensk jul med masser af snö…

Koncerten bliver fremført helt uden instrumenter, så man kigger forgæves efter strygere, blæsere og slagtøj, men – er det ikke ligesom om, der alligevel er instrumenter med? Det er der ikke, og der er slet ikke tale om playback eller andet snyd, forsikrer koret. Kun stemmer.

MASSER AF ØREHÆNGERE

De mange amerikanske julehits er repræsenteret, ligesom Jesper Fårekyllings udødelige When You Wish Upon A Star.
Koret kigger også i den danske salmebog og præsenterer et par salmer i overraskende udgaver.
Turen går også over sundet til vore svenske naboer, ligesom store klassikere er med på repertoiret, der præsenteres med stor indlevelse, nerve og  entusiasme.

Real Moments består af Lisbeth Scharling (sopran), Carl Henrik Paulsen (tenor), Carina Ballegaard (sopran), Thomas Andreasen (bas), Kristina Renault (alt), Jesper Kjærulff (tenor) og Majbrit Schroller (alt) og det koster 50 kroner at overvære koncerten den 5. december kl. 20.00.

Real Moments består af Lisbeth Scharling (sopran), Carl Henrik Paulsen (tenor), Carina Ballegaard (sopran), Thomas Andreasen (bas), Kristina Renault (alt), Jesper Kjærulff (tenor) og Majbrit Schroller (alt)
error: Nej!