Fremhævede nyhederNyheder

Fars pige fortæller

 

Provst Anna Helleberg Kluge besøger Karrebæk. (Foto: Anja Lisa Nielsen)

Provst i Næstved og præst i Sankt Mortens Sogn Anna Helleberg Kluge gæster Karrebæk med en masse fortællinger på repertoiret.
Det sker tirsdag den 10. marts til Tirsdagstræf.

Anna Helleberg Kluge er vokset op i en familie af naturvidenskabsfolk eller pragmatiske håndværkere.
-Jeg har lært meget af dem alle, men mit syn på verden og menneskers liv i den, fik jeg et andet sted fra, fortæller Anna Kluge.
-Jeg blev nemlig velsignet med en far, som hver aften gav sig tid til at læse for mig. Eventyr, fortællinger og bibelhistorier, uhyggelige, lattervækkende, spændende, sørgelige og kloge historier, vi lo og græd og rejste til fantastiske steder sammen. Igennem historierne hørte jeg generationers stemmer, som alle fortalte mig, hvad det er at være menneske, og hvordan man kan reagere på det, livet bringer.
-Og jeg forstod, at de dybeste sandheder kun kan formidles som fortællinger.
Hvis du vil høre mere, så er det tirsdag den 10. marts kl. 14.30 i Bethesda på Kirkebakken.

error: Nej!