ForeningerFremhævede nyhederNyhederTurisme

Støttekoncert i Herlufsholm Kirke

I de sidste 4 år har det populære orkester Zididada spillet ved Danmarks største Havefest Danmark Dejligst i Karrebæksminde, men nu bliver der mulighed for at høre dem i Herlufsholm Kirke torsdag den 5. marts kl. 19.30.

Det er foreningen Danmark Dejligst Karrebæksminde, der i samarbejde med Svovlstikkerne fra Næstved står bag denne kirkekoncert.

HAVEFESTEN HOLDT FLYTTEDAG
Danmark Dejligst Karrebæksminde er især kendt for den tilbagevende Havefest, som hvert år holdes på campingpladsen De Hvide Svaner. Efter 1 år på Stejlepladsen i Karrebæksminde, blev festen flyttet til kæmpehøjen på De hvide Svaner, hvor festen siden har vokset hvert år og blevet en tradition for mange og derfor blev det besluttet sidste år at tiden var inde til at oprette en Danmark Dejligst Karrebæksminde
forening.

Heidi Mørkeberg og Brian Ankær på De hvide Svaner Camping ved Karrebæksminde

Det er denne forening der i 2020 har lavet at samarbejde med Svovlstikkerne i Næstved, som især er kendt for sin julehjælp. Udover samarbejdet omkring Kirkekoncerten, så vil Svovlstikkerne også være med til havefesten den 17. juli på De Hvide Svaner og en del af festens overskud vil gå til, at de 2 foreninger kan invitere ca. 30 anbragte børn fra Næstved Kommune på weekendophold på de Hvide Svaner Camping, hvor der vil være planlagt en weekend med forskellige aktiviteter samtidig med der også er plads til hygge.

Udover at en del af overskuddet vil gå til denne weekend, så vil Danmark Dejligst foreningen også påskønne de foreninger, der hjælper med bemanding af diverse boder med et økonomisk bidrag til deres forening.

SVARET VAR ET KLART JA
-Men for at komme i mål med havefesten har vi brug for økonomisk opbakning både fra fonde, sponsorer og salg i diverse boder til havefesten. Og da vi ved at både fonde og sponsorer får rigtig mange henvendelser opstod idéen om Kirkekoncert med Zididada, fortæller formand for den lokale Danmark Dejligst forening Heidi Thybo Mørkeberg.
-Vi tog derfor kontakt til Zididada, som har spillet til havefesten de sidste 4 år, for at høre om de kunne have lyst til at lave en Kirkekoncert i samarbejde med os og sagde straks ja.

Zididada ser frem til at skulle spille i Herlufsholm Kirke.
-Vi har altid følt os meget velkommen på De Hvide Svaner, hos Karrebæk Idrætsforening og Danmark Dejligst, så da vi blev spurgt om vi ville stille op til en støttekoncert, med det for øje at rejse midler til årets sommerfest, sagde vi straks ja, siger gruppen.
Så nu kan man udover den velspillende gruppe også opleve den nyrestaurerede kirke og samtidig støtte et godt formål.
Billetterne sælges på www.billetten.dk

error: Nej!