Fremhævede nyhederHandelNyhederTurisme

Grafiske Lærke flytter ind i Alléen

Selv om Hair Vision har været lukket ned siden jul, så sker der alligevel en masse i det lokale, hvor frisør Hanne Pind tidligere havde modetøj og “tingel-tangel” til kvinder.
Det er nemlig grafiker Lærke Galatius, der har lejet sig ind i det lille lokale, hvor hun indtil videre har fået sig etableret med skrivebord, stol og sofa. I løbet af foråret, kommer der også en masse brugskunst, som nok skal få de forbipasserende til at stoppe op, og måske kigge indenfor.

REKLAMEBRANCHEN
Lærke Galatius er uddannet rentegner fra Jensens DtP-Bureau i Aarhus og har siden 1995 arbejdet i reklamebranchen.
Hendes firma Galgrafisk tager sig af mange forskellige opgaver indenfor udvikling af firmalogoer, lay-outs til brochurer og blade, annonceproduktion og meget andet, som erhvervefolk har brug for i deres markedsføring.

-På de få dage jeg har været her på kontoret og butikken, er der mange, der lige har stoppet op, stukket hovedet ind og spurgt, hvad jeg var for en størrelse, fortæller Lærke.
-Det er utrolig positivt, og jeg håber også der vil blive taget godt imod de ting, jeg forventer at fylde butikken med hen over foråret.
Lærke har haft hjemmekontor i villaen ved Dyves Bro, men er godt tilfreds med sin beslutning om at flytte det hele til Alléen, hvor der også nok skal blive en masse lidv udenfor vinduerne i løbet af meget kort tid.

Lærke Galatius har åbnet kontor i Alléen, hvor frisør Hanne Pind tidligere havde modetøj. Lige nu er lokalet ret tomt, -men bare vent, siger Lærke, der har bestilt en masse lækker brugskunst og andre interessante ting at fylde op med i lokalet.

 

 

error: Nej!